Film i TV

“SA DALILOM JE BILA EMOCIJA, SA ALEKSANDROM NISAM VIDIO!” Žestoka pljuvačina “Fanovi im platili put u Pariz”

Tokom emisije “Narod pita”, Lepi Mića opleo je žestoko po ljubavnom paru Aleksandri Nikolić i Filipu Caru.

Dalila, Filip i Aleks - srbija danas

On se osvrnuo i na ljubav Filipa i Dalile Dragojević.

– Šta Mića sad misli o vezi Aleksandre i Cara? – pročitala je voditeljka Tviter.

– Odnos njih dvoje zavisi isključivo od njih. Najviše uvreda kad se raskidalo i najveće bajke kad se mirilo. Nikad nisam vidio tu emociju, samo ucjenjivanje i ultimatume. Sa Dalilom je itekako bilo emocija, itekako se sve treslo. Što se Aleksandre i Dejana tiče tu sam stalno govorio da neće biti ništa, prekinuli su i ista je priča i ovde. Vidim da su njoj i Filipu fanovi platili Pariz, malo je bezveze mogli su sami da plate ali u Zadruzi je sve džaba. Meni Snežana kaže da nećemo biti ni kod mojih ni kod njenih nego sami, i ja kupim stan. Kupite stan, možete i podstanari. Ovdje se samo priča, uradite stvari. Koje zanimanje oni imaju? TikTok? – rekao je Mića.

– Šta si očekivao od njih po izlasku? – pitala je voditeljka.

– Malo veću ozbiljnost, njihovo dokazivanje da je to to i ekranizacija bilo čega je greška, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh