Film i TV

DOŽIVIO POMRAČENJE: Drčno ishisterisao zbog Miljaninih ispada – ne prestaje da mu pravi drame

Prethodne noći je na Pink televiziji emitovano novo izdanje emisije Narod pita, a voditeljka Ivana Šopić je ugostila ozbiljne rijaliti igrače, Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu.

Kako to sa njih dvoje biva, emisija je tekla nepredvidivim tokom, te su gledaoci bili prikovani za male ekrane, jer je ovo suočavanje bilo vatreno, piše Srbija danas.

Miljana i Zola, prokomentarisali su svoj buran odnos, prilikom čega su se prisjetili brojnih situacija, koje im nisu ostale u lijepom sjećanju. Stigli su čak da pomenu i Nenada Macanovića Bebicu.

– Miljana, nešto što je odjeknuo je pomirenje Ane i Ace? – upitala je Ivana

– Ne dopada mi se. Ona je osuđivala Anđelu, a sada radi sve što je i ona radila – kazala je Miljana.

– Za neke stvari je ispala kontradiktorna. Ne treba da se brani kad su neke stvari u pitanju. Niko od nas nije bajan, ni sjajan – kazao je Zola.

– Miljana, da li misliš da je brak samo se*s? Ko će tebe da izdržava? Da nije Marije, šta bi bilo s malim Željkom? Želiš li s tridneset godina da mrdaš du*etom? Šta ti je cilj? Od čega da živiš? – upitala je gledateljka.

– Ja bih volio da gledam dvije osobe poput nas, jer vjerujem da smo umjeli da budemo zanimljivi. To je naš živit, to smo mi. Nismo željeli da dižemo nikakvu tenziju ove večeri. Vidi se da se večeras nisu spominjele nikakve pare, dugovi i problemi. Mislim da smo završili s nekim drugim stvarima. Ja vjerujem da će Beboni oprostiti Miljani, jer ništa loše nismo uradili – rekao je Zola.

– Je l’ ljut, da li se dopisujete sad? – upitala je Ivana, na šta je Miksi odgovorila da jeste i da je takođe pitao gdje se nalazi, što je jasno ukazivalo na to da je histerisao zbog njenih ispada.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh