Film i TV

“LAŽEŠ! AKO SI ME VOLJELA, ZAŠTO SI ABORTIRALA?!” Zola i Miljana ušli u klinč – ti nisi za djecu!

Između njih, uvijek mora da bude burno!

Miljana i Zola - screenshot

Na televiziji Pink, sinoć je emitovano još jedno izdanje emisije Narod pita, a voditeljka Ivana Šopić je ugostila nekada emotivne partnere i rijaliti igrače, Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Kako to sa njih dvoje biva, emisija je tekla nepredvidivim tokom.

Zola je otkrio do kakvih je saznanja došao kada je u pitanju navodna trudnoća Ivane Ine Rajzinger, kao i da li je dijete koje je nedavno rodila njegovo. Miljana se nadovezala na ovu temu i iskazala svoj stav.

– Ina mi se nije nikako javljala. Angažovao sam sve svoje prijatelje koje sam imao u Beču, niko od njih nije imao informaciju da se uošte porodila. Ona nije znala da mi odgoovori na poruku, a sada ki se prva javlja. Pitala me je kad ću biti u Bosni. Ja sam hteo da dokažem da li je nešto istina ili nije, kako niko ne bi mogao sutra da mi kaže da se nisma potrudio da saznam istinu. Ne bih mogao da spavam, a da znam da je moje dete negde tamo – kazao je Zola.

– Morao si da paziš s kim dijete praviš. Nisi smio da seješ djecu gdje stigneš. Čisto da se nadovežem – dodala je Miljana.

– Ti si mene voljela, pa si tri puta abortirala – rekao je Zola.

– Ti nisi kapacitet za djecu, porodicu, a ni brak. Sa tobom svakako ne bih imala gdje da živim. Bosa živi u malom stanu, a ja sam sa Zolom provodila vrijeme gdje sam stigla, jer sma to tako željela – istakla je Miljana, piše Srbija danas.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh