Film i TV

“NEĆU RIJALITI” – Tara Simov zagrmjela povodom vijesti o raskidu sa dečkom: “Volim od Boga i nazad”

Jasno rekla šta misli.

Tara Simov - Screenshot

Mnogobrojni pratioci Zadruge su bili iznenađeni kada su mediji počeli da pišu da je Tara Simov, bivša zadrugarka, raskinula sa svojim dečkom Danilom i to nekoliko nedjelja nakon što se porodila.

Nijedno ni drugo nisu željeli da se oglašavaju i da zvanično potvrde, ali je činjenica da se njih dvoje više ne prate preko Instagrama i da je Danilo okačio pjesmu “Bon voyage” (u prevodu: srećan put) od Breskvice sa natpisom “Ćao” i emotikonom klovna.

Tara Simov je sada okačila na svom Instagramu dve nove objave koje se povezuju sa, navodnim, raskidom sa njenim partnerom.

Ja od odnosa, gdje postoji moje dijete koje volim do Boga i nazad i tako beskonačno, da pravim je**ni rijaliti neću. Ko je nezreo, ko je nemaran, nek radi to. Svako ko mi pošalje poruku na ovo temu biće blokiran – stoji u prvoj objavi.

Tu se Tara nije zaustavila nego je ubrzo objavila i novu poruku.

– I nije bitno ko komentariše, to su sve neki anonimusi bez zuba. Bitno je ko je to pridonio majci svog djetata. Ovdje stavljam tačku – napisala je Tara, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh