Film i TV

RIJEŠILA DA SE ZAPOSLI: Ana Ćurčić se uključila uživo i otkrila čime će se baviti – nepogriješiv POSLOVNI POTEZ

Vraća se u sedlo!

Ana Ćurčić - screenshot

Drugoplasirana takmičarka šeste sezone “Zadruge”, Ana Ćurčić oglasila se putem društvene mreže Instagram, uživo.

Bivša, nevjenčana, supruga Zvezdana Slavnića iznela je pratiocima planove za dalje aktivnosti nakon popularnog TV formata.

– Moji planovi su da idem na odmor, da se izolujem od svega. Sada trenutno moram da idem u emisije. Planiram da se selim. Takođe, kada se preselim aktiviram se oko salona, to sam zapostavila. Posvetit ću se i treninzima, pa ću se snimati, možete ispratiti – istakla je Ćurčićeva koja

Mnogi pratioci slali su pitanja o Mileni Kačavendi, bivšoj Aninoj prijateljici, a ona je kratko odgovorila:

– Ljudi hajde da se okanemo Milene i svega. Ček, samo da blokiram ove hejtere!

Podsjetimo, Ana Ćurčić radila je u svom kozmtičkom i firzerskom salonu prije ulaska u “Zadrugu”, a sada planira opet da mu se posveti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh