Film i TV

“POJAVILA SE ISPRED MOJE ZGRADE!” Kuma Dejana i Dalile progoni Aleksandru – Ne znam kako zna gdje živim!

Njihov odnos je pun turbulencija!

Aleks, Filip i kuma - srbija danas

Već danima se polemiše o odnosu vjenčane kume Dalile i Dejana Dragojević, Gordane Vasić, i Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Aleksandra je u emisiji “Narod pita” otkrila nepoznate detalje ovog i odnosa i kako ju je Goca čekala ispred zgrade u kojoj živi.

– Čula si podršku, kuma Goca je bila na vjenčanju Dalile i Dejana i žalila se da su oni stipse – rekla je Ivana.

– Da, ja sam bila u emisiji kad je ona pričala. Ona je legenda da nema veće. Ona je prošle godine Filipu ispričala kako je Dalili i Dejanu poslala cvijeće sa biserima i Filip ju je preimenovao u kumu Biserku. Kako se situacija promijenila ona se odrekla Dalile, ali bila je stvarno njihova venčana kuma. Svake godine prati rijaliti i zaludi se sa nekim parovima i tako sa mnom i sa Filipom – rekla je Aleks.

– Šta se tu desilo? – pitala je Ivana

– Ona nam je stalno slala poklone u Zadruzi. Zvoni meni telefon i javljam se kad kuma Goca i tu smo krenule u razgovor. Bila je mjesečnica meni i Filipu i ona je meni donijela poklon ispred zgrade. Filip kao Filip sa njom voli da se našali preko glasovnijh poruka, sve je bilo super, odlično. Morala sam da zapratim kumu Gocu da bih poslala Filipu i kad sam skrinšotovala otpratila sam je i ona se naljutila i zbog toga nas je popljuvala, pa nas je sinoć opet hvalila. Meni nije jasno šta ona radi, ali ozbiljna je legenda. Neće mi biti kuma ako se budem udavala. Prije Hrvatske sam otišla da se spakujem kući, a ona me je čekala ispred zgrade sa suprugom svojim. Ne znam kako zna gdje živim, ali čekala me je – rekla je Aleks, piše Srbija danas.

– Kuma je kralj – rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh