Film i TV

ANĐELA NAPUSTILA ZVEZDANA – potvrdila da je otišla iz Mokinog stana i da se vratila u Crnu Goru

Ovo su svi čekali da vide!

Anđela Đuričić - srbija danas

Još od kada je diskvalifikovana iz “Zadruge 6” svi se pitaju samo jedno, kako će proteći susret između Anđele Đuričić i njenih roditelja.

Svi dobro znaju da porodica iz Đenovića nije blagonaklono gledala na vezu njihove mezimice sa dosta starijim Zvezdanom Slavnićem. Oni su se čitavog rijalitija držali van medijske buke i nisu želeli da daju izjave za medije. Sa crnogorskog primorja stizale su kontradiktorne vijesti kako se Đuričićevi nose sa Anđelinim kontroverznim odlukama, piše Srbija danas.

Nakon izlaska Anđela nije želela preterano da govori na ovu temu. Tvrdila je da se čula sa njima i priznala da postoji doza neslaganja između njih. Ipak, ostala je pri stavu da su medijski natpisi preuveličani i da će ona brzo uspjeti da izgladi nesuglasice.

Mnogima je bilo čudno zašto Anđela nije otišla odmah nakon diskvalifikcije da vidi svoje roditelje, s obzirom da ih nije vidjela još od septembra prošle godine.

Danas je Anđela odlučila da konačno otputuje za Đenoviće, te je okačila na svom Instagram nalogu nekoliko slika iz aviona sa pogledom na obalu Jadranskog mora.

Na taj sudbonosni povratak je po svemu sudeći otišla sama, a Zvezdana je ostavila u Beogradu da je sačeka dok ona porazgovara sa njima.

Kako će proteći susret sa roditeljima ostaje nam da vidimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh