Film i TV

POTREBNA JOJ JE POMOĆ: Miljana Kulić šokirala objavom, tu je i mali Željko – Nišlijka moli, još malo je vremena!

Ovo niko nije očekivao.

Miljana i Ivan - srbija danas

Čini se da je nakon diskvalifikacije iz “Zadruge 6” Miljana Kulić odlučila da spusti loptu sa svima, pa tako i sa Ivanom Marinkovićem sa kojim je otvoreno ratovala u rijalitiju, a sa kojim inače ima četvorogodišnjeg sina Željka.

Samo nekoliko dana pred veliko finale koje će se održati u četvrtak 8. juna, Miljana je odlučila da svoju popularnost na društvenim mrežama iskoristi tako što će javno apelovati na svoje i fanove svoje majke Marije da se udruže i glasaju upravo da Ivan pobjedi, budući da su njih dvije diskvalifikovane.

Ona je na svom Instagramu objavila Ivanovu sliku i to kako u naručju drži njihovog sina Željka, a fotografija je nastala prilikom prvog susreta nakon mnogo vremena oca i sina, i to u rijalitiju.

– Glasajte ljudiii! – napisala je ona na napomenutoj mreži.

Podsjećanja radi, Miljana je samoinicijativno napustila rijaliti, zbog čega će najvjerovatnije morati da plati produkciju penale od 100.000 evra, budući da je ovo posljednja sezona, pa diskvalifikovani takmičari ne mogu računati da će za otplatu duga zaraditi u nekoj narednoj sezoni, kako je često bio slučaj, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh