Film i TV

DRAGANA MITAR PONOVO SA FETIĆEM! Stara ljubav zaborava nema, obnovili romansu u Sarajevu!

Dragana i Edo od Zadruge skrivali su svoja pomirenja, ali je nakraju sve ipak isplivalo na vidjelo.

Dragana i Edo - screenshot

Poslije silnih turbulencija u ljubavnom odnosu, pomirenja, svađa, raskida, i kada samo taman pomislili da su Dragana Mitar i Edo Fetić zauvijek završili svoju ljubavnu priču isplivala je nova informacija.

Naime, kako se čini bivši ljubavnici su obnovili svoju romansu i zajedno proveli vrijeme u Sarajevu uživajući u dobroj hrani i šetnji.

Njih dvoje su se odali na mrežama, budući da su oboje objavili fotografije iz ovog grada, a vrlo brzo je Pink došao u posjed paparaco fotografija koje potvrđuju sumnje da su ponovo u ljubavi.

Dragana i Edo od Zadruge skrivali su svoja pomirenja, ali je nakraju sve ipak isplivalo na vidjelo.

Uslikani su u centru Sarajeva, u Baščaršiji, gdje su uživali u romantičnoj šetnji i razgledali izloge, a nema sumnje da je Fetić svojoj novoj-staroj djevojci ispunio svaku želju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh