Film i TV

PRVE FOTOGRAFIJE NATAŠE ŠAVIJE NAKON OPERACIJE! Starleta na intezivnoj njezi, sva u modricama, OTEČENA!

Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, zbog čega je juče operisana, a glavni osumnjičeni za ovo djelo je Stefan Karić, koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Stefan i Šavija - srbija danas

SLIKU POGLEDAJTE OVDJE.

Starleta se trenutno nalazi na intezivnoj njezi nakon operacije jabučne kosti, a ekipa Kurira došla je u posjed njenih prvih fotografija nakon intervencije.

Šavija se, kako je i sama istakla u izjavi za Kurir ne osjeća najbolje. Lice joj je naduveno, a prisutno je i krvarenje iz oka.

– Operisana sam i kao da me voz pregazio, krvarim iz oka. Znači jezivo mi je. Vidim da se dotični javio u policiju. Iskreno, ne mogu da se sastavim. Jedino mi je drago da zločinac nije na slobodi i da će pravda biti zadovoljena. Nisam još vidjela doktora tako da ne znam kakva je situacija sa okom – rekla je Šavija juče u izjavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh