Film i TV

RIJEŠIO DA SE PREDA POLICIJI – Karić progovorio o teškim optužbama, otkrio sljedeći korak: Evo i sa kim je

Uslov je vezan za advokata.

Šavija i Karić - srbija danas

Bivši učesnik rijalitija “Zadruga” Stefan Karić i dalje se krije, iako je, kako mediji pišu, i zvanično osunjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije, koja usled teških tjelesnih povreda čeka operaciju u KC Vojvodine.

Do incidenta je, kako pišu, došlo preksinoć u etno-selu Vrdnička kula na jednoj svadbi, gdje je Šavija bila Karićeva pratilja. Šavija je sutradan obijelodanila da je prebijena i da ima teške tjelesne povrede i sve dokumentovala fotografijama. Iako Karićevo ime nije pomenula u izjavama za medije ni na mrežama kako ne bi, kako je rekla, ugrozila istragu, policija je zvanično osumnjičila Karića kojem se od tada gubi svaki trag.

Stefan je odbijao pozive novinara, nema ga ni na mrežama, a juče se, tokom čitavog dana, nije čuo sa ocem Osmanom Karićem, koji mje to potvrdio za Pink.rs.

Ipak ovaj portal je ponovo kontaktirao Osmana, koji tvrdi da sa sinom i dalje nema nikakav kontakt. Međutim, otkrio je nova saznanja.

– Cijele noći nisam spavao, nije mi dobro zbog svega što se dešava. Vjerujte mi, i dalje se nisam čuo sa Stefanom, ne mogu da ga dobijem od juče. Nemamo nikakav kontakt – priča Osman u razgovoru za naš portal i dodaje:

– Koliko sam saznao od njegovih drugova, Stefan će sutra otići u policiju u pratnji svog advokata kako bi dao izjavu, izjasnio se o ovom slučaju. Advokat mu je na odmoru zbog praznika, sutra se vraća, pa će zajedno otići u policijsku stanicu. To je sve što znam za sada, to je sve što su mi prenijeli njegovi drugovi – ljubazno nam je rekao Osman.

Podsjetimo, Stefanov advokat se sinoć oglasio za Telegraf:

– Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i vjerujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da provjerimo informacije. Kao i uvijek, molim medije da pažljivo izvještavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neprovjerene informacije – rekao je Karićev advokat juče.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh