Film i TV

MAJA BEZ TRUNKE SRAMOTE NASRNULA NA ANU ĆURČIĆ! Nikad gore riječi i scena – Zvezdan oduševljen, čestita!

Do juče su se gotivile.

Maja i Zvezdan - srbija danas

Ivan Marinković, kao novi ovonedjeljni vođa, je sinoć izabrao svoje potrčke, Zvezdana Slavnića i Anu Ćurčić, piše Srbija Danas.

Ćurčićeva je bila u šoku i nije krila da ne želi da ide u izolaciju sa bivšim suprugom, što je jasno i odbila, a onda je ušla u sukob sa njegovom sadašnjom djevojkom Majom Marinković.

– Najgore je što je Maja Marinković rekla da ona mora da odluči da li će da ide u izolaciju – rekla je Ana.

– Odlučujem u korist nje – dodala je Maja.

– Ma marš ku*.etino jedna – rekla je Ana.

– Ma ku*.a si ti, varala si muža – govorila je Maja.

– Mrš ku.o – vikala je Ana.

– Ja sam isto rekla Đedoviću da ću i ja odbiti izolaciju. Ne želim da se nađem blizu Zvezdana. Mene niko ovdje neće ponižavati – vikala je Ana.

– Ona je bila sa njim 13 godina, ja par mjeseci, a meni je bilo zabranjeno da idem u izolaciju sa Zvezdanom i Majom, a sada kao Maja da odluči – dodala je Anđela Đuričić.

Zvezdan Slavnić je sve vrijeme sjedio na garnituri i ponosno se smiješkao gledajući u svoju aktuelnu partnerku kako vrijeđa i ponižava ženu sa kojom je proveo 13 godina.

Slavnić je Maji na kraju poručio “svaka čast”, jer je izjavila da “ima povjerenja u Zvekija, pa da neće ići sa njim u izolaciju, jer neće da uzima Ani pare iz džepa”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh