Film i TV

ZVEZDANA SMORILA MAJA, SVI SE PLAŠE ŠTA ĆE MU URADITI: Javno rekao da mu je DOSADILA, čeka se njena REAKCIJA

Dugo je i trajalo.

Zvezdan Slavnić - screenshot

Zvezdan Slavnić šetao je sinoć sa Valentinom Stanković, a onda je sreo Mariju Kulić i dao šok odgovor o svom odnosu sa Majom Marinković, piše Espreso.

– Je l’ si ustao iz kreveta? – pitala ga je Marija Kulić.

– Da, ova me je više smorila – rekao je Zvezdan Slavnić.

– Maja će da te zadivi. Je l’ si mislio na mene? – pitala je Stanovićeva.

– Mogu da kažem na tebe ako je frka. Gotovi ona mene – nastavio je on.

– Mislim da te gotivi, naravno – odgovorila je Valentina.

Podsjetimo, Zvezdan Slavnić, koji je nedavno prevario ljubavnicu Anđelu Đuričić sa Majom Marinković, tokom žurke na imanju je popio koju čašu više, te je mumlao i pokušavao da priča na engleskom, što je izgledalo bizarno. Naime, Zvezdan je u razgovoru sa Majom, vidno pijan, odbio da se istušira, a potom je šetajući se po imanju krenuo da priča sam sa sobom.

– Prodao sam dušu, da… Prodao sam svoju dušu đavolu za velike pare! Da li ste i vi prodali dušu đavolu? Ja sam se prodao… Prodao sam se i sada me to izjeda iznutra – vikao je Zvezdan dok se sumanuto šetao po dvorištu.

Gledaoci su odmah sklopili kockice i njegove riječi shvatili kao da je cela farsa od samog početka samo taktika, kao i da sve radi po unaprijed razrađenom planu zbog honorara u rijalitiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh