Film i TV

Sanja Stanković zablistala na svojoj svadbi – svi gledaju u detalj u rukama!

Voditeljka izgovorila sudbonosno da!

Sanja Stanković - Expresstabloid.ba

Kao bomba je odjeknula vijest da se bivša zadrugarka, Sanja Stanković, udala.

Ona je objavila na svom Instagram profilu video na kom se vidi kako je u zagrljaju svog izabranika u vjenčanici i sa krunom na glavi.

Ubrzo je objavila i video kako seče mladenačku tortu sa svojim suprugom.

Mnogi su pomislili da je samo riječ o marketinškom triku, s obzirom na to da Sanja nije davala izjave kako bi otkrila detalje ovog tajnog vjenčanja.

Međutim, sudeći prema komentarima njenih prijatelja na društvenim mrežama, lijepa voditeljka se zaista udala. Ona je objavla fotografiju na kojoj pozira u vjenčanici, a čestitke su se samo nizale.

Sanja je izabrala prelijepu bijelu vjenčanicu i dugački veo. Njenu kosu krasile su kruna i pletenica.

Svima je pažnju privukao bidermajer koji je Sanja držala u svojim rukama. Ona je odabrala kombinaciju roze i bijelih ruža.

– Čestitam ljepotice; Vjenčanica ti je kao iz bajke; Prelijepa si; Čestitke od srca – samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njene objave.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh