Film i TV

TRUDNA TARA SIMOV IZ BOLNICE PRAVO NA ŽURKU! Proslavila rođendan, Gruja se latio mikrofona, a zapjevala je i KUMA ovog SPORTISTE!

Bivša zadrugarka Tara Simov proslavila je 23. rođendan. Ona je okupila prijatelje u jednoj vili u Beogradu, a žurka je trajala do zore.

Tara Simov - instagram

Tara, koja je u poodmakloj trudnoći, prema navodima izora, na dan proslave je završila u GAK “Narodni front” zbog bolova u stomaku, ali je stanje ubrzo bilo bolje pa je žurka održana.

Ona je nosila bijelu usku haljinu, a njen dečko je ispratio njen stajling s košuljom u istoj boji.

Starleta je slavila s pojedinim zadrugarima, pa je na zabavi bila Anja Todorović, ali i njen dečko Jovan Cvetić Cvele, kao i Nikola Grujić Gruja koji je zapjevao, prenosi Kurir.

Mikrofona se latila i pjevačica Tamara Ćirić, inače kuma vaterpoliste Nikole Rađena i njegove supruge, pjevačice Milice Rađen, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh