Film i TV

ONA SUTRA STTIŽE U ZADRUGU! Produkcija najavila SPECIJALAN ULAZAK – veliko iznenađenje na Dan zaljubljenih

Rijaliti učesnicima će pasti vilice kada je budu ugledali na vratima!

Veliki šef će i ovog utorka na velelepnom imanju u Šimanovcima organizovati žurku za zadrugare. Rijaliti učesnici će imati prilike da uživaju u dobroj muzici, ali u hrani i u piću.

Zadrugari se utorkom opuste uz koju čašicu alkohola više, pa se događaji iz te noći prepričavaju danima. Mnoge ljubavi u Beloj kući su nastale na tim žurkama.Produkcija je najavila da će sutra u Šimanovce stići pevačica, Andreana Čekić. Ona važi za jednu od najtraženijih pevačica današnjice, a sada će za sve zadrugare pevati u “Zadruzi 6″ na spekatkularnoj žurki povodom ”Dana zaljubljenih”.Pored Andreane Čekić u kazino će stići i di-džej Neba, kome se zadrugari uvek obraduju kada ga ugledaju na imanju. Ostaje nam da ispratimo sutra žurku i da vidimo da li će se izroditi neke nove ljubavi na Dan zaljubljenih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh