Film i TV

MARIJA U POTPUNOM RASULU! Uhvatila Miljanu i Bebicu ispod pokrivača, pa napravila SCENU – Ljubomorna?!

Snimak je za kratko vrijeme postao viralan.

Marija Kulić - srbija danas

Miljana Kulić je odlučila da pomirenje sa Nenadom Macanovićem Bebicom ozvaniči razmjenjivanjem nežnosti ispod pokrivača, što je žestoko zasmetalo njenoj majci Mariji Kulić.

Marija se već mesecima trudi da spriječi kćerku da ima odnose pred kamerama i u ovoj sezoni, a sada je preduzela konkretne korake da svoju namjeru ostvari.

Miljana i Bebica su se zavukli ispod jorgana u spavaćoj sobi, a iako su bili potpuno obučeni, te nije došlo ni do čega osim poljubaca i malo maženja, Marija je željela da se uvjeri sopstvenim očima. Ona se vrlo polako i oprezno ušunjala u sobu, došla do njihovog kreveta i stajala tu nekoliko trenutaka, a onda je podviknula.

– Ti si je zagrlio govedo jedno! Zagrlio si je, ni meni nemoj više da se obraćaš! – poručila je Marija bijesno Bebici, koji je bio u šoku.

Očekivano, snimak je za kratko vrijeme postao viralan, a iako je nasmijao brojne gledaoce, bilo je i onih koji su ovakvu Marijinu reakciju okarakterisali kao ljubomoru.

Podsjetimo, već dugo se spekuliše da Marija Kulić navodno prema Bebici gaji emocije koje prevazilaze njihov odnos potencijalne tašte i zeta, što je ona oštro demantovala, ali i dalje postoje pojedinci koji u to sumnjaju, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh