Film i TV

OVO JE GLAVNI DOKAZ DA ANA I ZVEZDAN RADE SVE ZBOG PRIČE? Snimak kruži internetom, RASTUMAČENO ŠAPUTANJE

Pokazali su se kao sjajni rijaliti igrači koji su trebali šestoj sezoni.

Ana i Zvezdan - srbija danas

Svi i dalje sa uzbuđenjem prate razvoj situacije između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčič, njegove nevjenčane supruge koja je napravila pravu rijaliti buru kada je pre neki dan ušla u Zadrugu, piše Srbija danas.

Mnoge stvari i dalje nisu jasne, a kako vrijeme odmiče, gledaoci zadruge pokušavaju da shvate njihove motive za onakvo ponašanje.

Njih dvoje se stalno svađaju. Zvezdan u jednom trenutku prijeti Ani užasnim prijetnjama, a u drugim kleči na koljenima i moli za oproštaj.

Sa druge strane, Ana je izazvala velike simpatije kada je ušla u Zadrugu, ali, kako vrijeme odmiče, neki gledaoci osuđuju što je tako lako prešla preko sveg Zvezdanu, te mu se već nudi da mu sprema večeru.

Anđela Đuričić je po svemu sudeći ispala koletaralna šteta, što njoj uopšte ne smeta da nastavlja da morališe drugim zadrugarima.

Sada se na internetu pojavio jako zanimljiv klip koji možda govori o motivima Zvezdanovog i Aninog ponašanja.

Naime, Zvezdan je pričao sa Jovanom Tomić Matorom o svojoj situaciji sa ženom.

A onda se Zvezdan naslonio poznatoj rijaliti takmičarki na uho.

– Ne može petica da pobjedi šesticu – rekao je Zvezdan.

Iako se na prvu loptu iz ovoga ne može ništa pouzdano zaključiti, mnogobrojni tvrdokorni gledaoci su razvili teoriju da se brojne imenice “petica” i “šestica” odnose na sezone Zadruge i da Zvezdan ovdje želi da kaže da će ova sezona rijalitija biti burnija i uzbudljivija od prethodne. Podsjetimo, rejtinzi pete sezone su skakali svaki put kada je dolazilo do sukoba između bračnog para Dejana i Dalile Dragojević. Pošto je trenutno u 6. sezoni opet glavna tema raspad (van)bračnih odnosa, onda ispadne da Zvezdan poprilično kalukuliše i da računa na gledanost i pravljenje provokativne i gledljive priče u Zadruzi.

Bilo da svjesno ili nesvjesno to čine, Zvezdan i Ana su se zasigurno pokazali kao sjajni rijaliti igrači, s obzirom da im je ovo prvo učešće u televizijskom programu ovakvog formata.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh