Film i TV

ISPLIVAO NECENZURISAN VIDEO STRAVIČNOG IŽIVLJAVANJA! Filip Car u jezivom okršaju sa Majom Marinković

Do sad neviđeno!

Sinoć je došlo do brutalnog okršaja između Maje Marinkovć i Filipa Cara, kada je Car pogubio sve živce i u jednom trenutku Maju uhvatio za vrat i bacio na krevet u hotelu.

Potom ju je uhvatio za bubicu i podigao na krevet.

Svedok je bio Nenad Macanović koji je pokušao da ih razdvoji, a kamera je jasno snimila ceo incident.Sada se društvenim mrežama širi i necenzurisani snimak, gde se vide svi detalji stravičnog iživljavanja Cara koji u naletu besa deluje kao da par sekundi čak i davi Maju, po komentarima gledalaca koji su zgroženi.

U jednom od viddea se komentariše i kako Car vređa Maju govoreći joj da je navodno spavala sa svojim ocem:

– U četvorci sam vas sve j**ao iz zabave – vikao je Filip.J**i, j**i – rekla je Maja.

– J**ao je i tata, što ne bih i ja – rekao je Filip, a onda je usledio skandalozan okršaj.

– Čiji? – pitala je Maja.

– Tvoj, tebe – rekao je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh