Film i TV

“JEDVA ČEKAM DA POSTANEM DEDA!” Taki progovorio o Majinoj TRUDNOĆI, pa se dotakao i OCA DJETETA!

Imao je samo ovo da kaže za njega.

Radomir Marinkiović Taki - Screenshot

Maja Marinković već danima sumnja da je ostala u drugom stanju jer joj se javljaju simptomi rane trudnoće, stalno je gladna i vrti joj se u glavi. Njen dečko, Filip Car smatra da Maja želi da ga zadrži preko bebe, pa odbija mogućnost njene potencijalne trudnoće, dok ga Marinkovićeva neprestano ubjeđuje da će sve biti drugačije ako je u blagoslovenom stanju, piše Pink.

Tim povodom se oglasio Majin otac, Radomir Marniković Taki, koji je krajnje iznenađujuće reagovao na mogućnost da će uskoro postati deda, a nije propustio priliku ni da još jednom iskaže svoje mišljenje o Caru.

– Podržavam šta god da moje dijete odluči. Jedva čekam da postanem deda, a da li to bio Pera, Mika ili vanzemaljac, nije bitno. Bitno je da moja kćerka bude srećna, ja nju volim najviše na svijetu. Njena sreća je i moja sreća – rekao je Taki i dodao:

– Maja se tamo samo igra, dosadno joj je. Ona njega samo malo provocira, on je sada Maju zgrabio, pa ne pušta, plaši se da ne ode kod onog kiklopa Janjuša. Car je sirovina i polusvijet i nemam šta da komentarišem dalje to njegovo ponašanje prema Maji. Ljubav je slijepa, nažalost – poručio je Marinković, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh