Film i TV

UCIJENIO VELIKOG ŠEFA: “Ili njega DISKVALIFIKUJTE ili ja odlazim” – produkcija donijela ODLUKU: Presedan!

Dno!

Do velikog okršaja je došlo između Bojana Simića i Marka MMA Smiljića zbog spletke koje je načinio Miljan Vračević. Borac je žestoko nasrnuo i oborio Bojana.

Celom sukobu je prethodilo to da je Bojan nazvao Marka homos**Bojan je potom bio vidno ljut i ponižen. Na snimku koji se pojavio na internetu čuje se kako preti i ucenjuje produkciju.

– Ruka mi je otekla i noga. Ili on ili ja. Hoću razgovor. hoću razgovor sa nekim iz produkcije – čuje se kako priča Bojan.Produkcija je kaznila žestoko obojicu. A po svemu sudeći su uzeli u razmatranje i Bojanov zahtev.Ipak, odlučili su da ne pristanu ni na kakve ucene te su doneli odluku da niko ne bude diskvalifikovan.

Sve pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh