Film i TV

SANJA GRUJIĆ UDARILA NA VELIKOG ŠEFA! Skandal u Zadruzi – pobunila se protiv PRODUKCIJE: Donijeta ODLUKA

Ovakvo ponašanje se ne pamti.

Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi njen nevaspitan komentar prema domaćinima.

Naime, Zorica Marković je pročitala pismo Velikog šefa koje se direktno ticalo bezbednosti samih zadrugara.

– Dragi zadrugari, većina vas očigledno je zaboravila da se trenutno nalazimo u mesecu januaru i da je godišnje doba zima i da je napolju pet stepeni. Danas je 12. januar, uobičajeno oblačenje za ovaj mesec, godišnje doba i temperaturu za normalne ljude su jakne. Mi gledamo zadrugare koji šetaju polugoli, u majicama i šorcevima, pa se pitate šta je sa zadrugarima koji su bolesni. Jakne su inače izmišljene kao odevni predmet koji se nosi kada vam je hladno, dok se majice nose kada je drugo godišnje doba u pitanju. Čuvajte svoje zdravlje i sebe, pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo.Sanja Grujić je na to samo drsko odgovorila.

– Zorice, okačoi to pismo na vrata da mu se smejem kada mi je dosadno – bila je drčna Sanja.

Ovakvo nepoštovanje prema produkcijskim pismima se ne pamti.Ceo snimak pogledajte u


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh