Film i TV

DNO! “KLEPIO JE PO GLAVI” – Aleks Nikolić u suzama: Žrtva stravičnog NASILJA – neviđen UZNEMIRUJUĆ SNIMAK

Aleks Nikolić je za mnoge najveće iznenađenje Zadruge 6. Svi su očekivali da se potpuno primirila uz Dejan Dragojevića i da je riješila da iza sebe ostavi svoju burnu prošlost.

Zadruga - screenshot

Ipak, Aleks nema mira, te je vrlo brzo prevarila svog dečka. Oni koji je brane insistiraju da djevojka ima pravo da voli koga hoće, oni drugi, koji je ne podržavaju, zameraju joj veliko licemjerstvo i dvoličnost.

Jedan obožavalac Zadruge je na Instagramu napravio kombinaciju snimaka koji dokazuje koliki je Aleks licemjer.   

U prvoj polovini snimka pokazuje se uplakana Aleks dok priča o nasilju, koje je njena majka Slovenka pretrpjela od strane muškarca. 

– Nisam mogla mamu da gledam u takvim stanjima. Nisam mogla da gledam kako je maltretira. Nisam mogla sa slušam, to je mene ubijalo – plakala je Aleks. 

Dvije godine kasnije, Aleks se više ne saosjeća sa žrtvama porodičnog nasilja, nego ih još i blati pred milionima.

Naime, u drugoj polovini snimka se vidi kako Aleks vrijeđa Mariju Kulić ukazujući da nema prava ništa da priča jer je Kulićeva bila žrtva nasilja.

– Marija je pretpjela nasilje u porodici od strane svog muža Siniše Kulića. Neću da ćutim! Klepio ti glavu. Ja te razumijem. Imaš traume. Bio te je muž – bila je ironična Aleks koja se na ovaj način podsmijavala žrtvama porodičnog nasilja, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh