Film i TV

“Šta Lemurčina napravi, pa poslije nisam KRALJICA RIJALITIJA!” Maja i Car skovali PAKLENI PLAN – Zafercerao sam se!

“Da ti nisam razbucala vezu, nikad ne bi bio tema!”

Maja Marinković i Filip Car su nakon “Igre istine” počeli da pregovaraju. 

Zadrugarka se udobno smjestila na krevet i počela da drži besjedu o tome kako planira da “začini” rijaliti.

– Možemo da se dogovorimo, kompenzacija je u toku. I nemoj ništa ti meni da objašnjavaš, samo ja tebi mogu da objasnim kako ćemo – rekla je samouvjereno Maja.

– Ala sam se večeras zafercerao! Misliš na ono što si rekla o s*ksu, to misliš odraditi? Ucjenjuješ me s*ksom – pitao je Car.

– Šalim se, ne bih ja svog druga! Mi smo s*ks imali 15 minuta… ili 5 sati – zakikotala se Maja.

– Slušaj, Dragić priča o moralnim načelima, a gledaj ovdje šta radi. Obučeš malo trenerku, šetaš sa njim. Malo tamo – vamo. Druži se malo sa njim, znaš kako ima osmijeh kad u tebe pogleda – rekao je Filip

– Nisam ti ja k*rva! Što ti njega pljuješ kod mene? Dobro… Može, ali ono što sam rekla – istakla je Marinkovićeva.

– On ne može da ne pogleda u tebe. Samo ga malo provozaj. Dva, tri dana.  Usluga za uslugu – dodao je Car.

– Možemo ti i ja da popričamo ujutru, dogovorit ćemo se u krevetu. Ali nema dobacivanja! I nećeš da porazgovaraš sa Aleks. Da li smo se dogovorili ti i ja – pitala je Maja.

– Dok to traje, neće biti komunikacije. Hajde, bolesnice – nastavio je Filip.

– Šta ti Lemurčina napravi, pa poslije nisam kraljica rijalitija. Da ti nisam razbucala vezu, ne bi bio tema. Baš mi je lijepo ovdje sa tobom – rekla je zadrugarka.

– Da ja nisam došao, pričali biste o poljoprivredi – smijao se Car.

Detaljnije u prilogu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh