Film i TV

ZVEZDAN NAPUSTIO ZADRUGU I SASTAO SE SA PRODUKCIJOM: Supruga Ana OTKRILA – Promijenio je ugovor?!

Nije ga cijelog dana bilo na kamerama…

Zvezdan, Ana i Anđela - srbija danas

Ana Slavnić, supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, dobila je krajem godine ponudu da uđe u rijaliti šou-program “Zadruga”. Međutim, ona tu ponudu kategorično odbija.

Slavnićka se oglasila putem društvene mreže Instagram, i u lajv snimku sa svojom prijateljicom, numerološkinjom Anđelom, komentarisala aktuelnosti. Glavna tema je bila Zvezdanova izdaja, na koju niko ne gleda blagonaklono.

Anđela je prva progovorila o svom ulasku u “Zadrugu”, a zatim i o Zvezdanovom ugovoru.

– Ja ne bih ušla u rijaliti. Volim da jedem i ne bih podnijela da ostanem bez cigareta – bila je jasna ona.

Ana joj je potom pročitala sljedeće pitanje, na koje sama nije željela da odgovori, a koje je postavila izvjesna Kija.

– Da li je Zvezdan namjerno povrijedio Anu – glasilo je pitanje bez odgovora.

– Gledajući nešto što mene zanima, svog favorita Filipa, primijetila sam da Zvezdana nije bilo jako dugo na kamerama. Nije bio ni u krevetu, niti bilo gdje drugdje. Da li je tada išao da piški ili da promijeni ugovor, to svarno ne znam. To vam je velika produkcija, svašta se dešava. Tek sad sam saznala da cijelog dana nije bio tu – ubacila se Anđela.

– Ne bih se pomirila sa njim. Sve što je suđeno, tako mora biti – rekla je Ana na pitanje publike da li bi se pomirila sa Zvezdanom.

– Aleksandra i Filip neće biti zajedno. Vidjet ćete. Car i Maja su karmički broj. Bog je izmislio karmu. Brojevi su mi rekli. Da vam još objasnim za Zvezdana. Govor koji je imao za Anu je unaprijed uvježban govor, to možete vidjeti. Oni su se lijepo pozdravili i poljubili kada je tu ulazio i rekla mu je da uđe da uzme novac. Njoj novac ne treba, ona je puna para. Da znate, morala sam da stavim filter, danas sam radila botoks, cijela sam modra, kao da sam boksovala. Miki je izašao zato što ne može da gleda nepravdu – raščivijala je Anđela na kraju, piše Srbija danas.

Za više detalja, pogedajte video u prilogu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh