Film i TV

Raskinuli Aleks i Car: Ovo su detalji

Ona mu je prišla dok je ručao, a zatim su se posvađali za crnim stolom

Aleksandra i Car - srbija danas

Filip Car zamerio je Aleksandri Nikolić loše raspoloženje i još štošta, zbog čega su ušli u konflikt u rijalitiju “Zadruga 6”, koji je doveo i do raskida.

Ona mu je prišla dok je ručao, a zatim su se posvađali za crnim stolom.

– Rekao sam ti da spremiš parfem – rekao je Car.

– Ja sam ustala normalno – rekla je Aleks.

– Ništa mi ti ne moraš spremati, niti ti dajem da spremaš i čuvaš. Tu priču mačku o rep. Non stop neka nervoza, čak te i Drvo pita što si tužna, dužna, ružna. Meni tu lošu energiju, ‘ajde, brate mili. I sam mogu da mi bude loše i da budem nervozan, ne treba mi masiranje mozga – rekao je Car.

– Ako ti ne odgovara… – rekla je Aleks.

– Može, nema problema – rekao je Car.

– U****a sam se sebi u život, svaki dan govorim to – rekla je Aleks, dok su vrlo brzo odlučili da prekinu emotivni odnos.

Inače, poznato je da je Filip Car i u prethodnim sezonama “Zadruge” često pričao o honorarima, a u toku današnjeg razgovora sa zadrugarima otkrio je koliko zarađuje za svoje učešče u rijalitiju.

Bahatom izjavom razbesneo je mnoge. Naime, kontroverzni zadrugar je otkrio da na nedeljnom nivou ima zaradu od 3.000 evra, ali da smatra da to nije dovoljno, s obzirom na to da se, kako tvrdi, “dosta zalaže za rijaliti”, prenosi telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh