Film i TV

Angelina Jolie viđena u društvu 21 godinu mlađeg glumca

Angelina Jolie - Nezavisne.com

Holivudska glumica Angelina Jolie (47) i zvijezda serije “Normalni ljudi” Paul Mescal (26) fotografirani su kako zajedno piju kafu nakon što je ona pogledala njegovu predstavu “Tramvaj zvan čežnja” u jednom londonskom pozorištu.

Jolie i Mescal viđeni su u kafiću blizu pozorišta gdje su uživali u međusobnom razgovoru okruženi praznim stolovima piše dailymail.

“Baš nakon što se razišao sa svojom djevojkom…”, komentirao je jedan korisnik Twittera.

U izlasku im se pridružila i njezina kći, Shiloh (16), koju filmska zvijezda ima s bivšim suprugom i glumcem, Bradom Pittom. Mescal i njegova bivša zaručnica, pjevačica Phoebe Bridgers navodno su prekinuli ubrzo nakon što su objavljene njihove zaruke.

Bridgers je ove sedmice potaknula glasine o romansi s komičarom Boom Burnhamom kada su izgledali vrlo prisno u jednom trenutku, samo nekoliko sedmica nakon njezinog navodnog rastanka s Mescalom.

Pjevačica je prekid s glumcem spomenula u tekstu svoje pjesme u kojoj govori o tome kako je slobodna. Bivši par, Bridgers i Mescal, potaknuo je glasine o zarukama prošle godine, a svoju vezu službeno su potvrdili putem Instagrama objavivši prisnu zajedničku fotografiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh