Film i TV

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO ON? Čuveni ZUMBUL-AGA je privatno DRUGI ČOVJEK, NEVJERICA KAKO IZGLEDA (FOTO)

Život mu se promjenio iz korena

Zumbul aga, Selim Bayraktar - mojtv.hr

Selim Bajraktar slavu je stekao u turskoj hit seriji “Sulejman Veličanstveni”, ali danas ne liči na sebe.

Jedan od najpopularnijih glumaca u Turskoj, Selim Bajraktar, proslavio se ulogom Zumbul-age u seriji “Sulejman Veličanstveni”, čija je prva epizoda bila snimljena davne 2011. godine, ali danas ga nije tako lako prepoznati.

47-godišnji Selim danas ima dužu prosedu kosu i bradu koje mu baš dobro pristaju, a može da se pohvali i isklesanom linijom i mišićima, kojima njegove obožavateljke teško odoljevaju.

Na profilu na Instagramu prati ga 453 hiljada ljudi, a on s njima deli trenutke iz privatnog i poslovnog života, ali i fotografije s glumicom Emel Karakose, s kojom je u srećnoj vezi.

Pre nego je dobio ulogu Zumbul-age glumio je sporedne likove u pozorišnim predstavama, a onda mu se život promenio iz korena.

Selim se i danas uspešno bavi glumom, a može da se pohvali i međunarodnim priznanjem koje je dobio za ulogu u Netflixovoj seriji “Rise of Empires: Ottoman”, prenposi espresso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh