Film i TV

BLATO, KRŠ I LOM! Dalila htjela da se pohvali – OVDJE je trebalo da živi sa Dejanom! OBRUKALA SE, sve u RASULU!

Fanovi je ismijali!

Dalila Dragojević - pink

Kontroverzna zadrugarka Dalila Dragojević pohvalila se svojim pratiocima na Jutjubu da završava ogradu u svom dvorištu.

Naime, ona je na svom kanalu pohvalila radnike i obišla turu oko dvorišta, te pokazala napredak u dosadašnjim radovima.

Podsjetimo, Dragojevićeva je u Gornjem Šepku živjela sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, u kući koju su zajedno gradili. Jutjub kanal od koga su zarađivali na hiljade eura i pas Tedi ostao je Dalili, dok je Dejan dobio svoj automobil.

I dalje su zakonski u braku, međutim rastavili su se prošle godine u rijalitiju “Zadruga” kada je Dalila prevarila Dejana sa aktuelnim učesnikom Filipom Carem.

Ona je više puta naglasila da se ne kaje i da su se njene emocije ugasile, pa se odlučila na tako ekstremnu promjenu i veoma krupan korak u svom životu. Dalila je trenutno slobodna, a mnogi se pitaju kada će se i zvanično razvesti od Dejana i zašto njihova priča nema epilog.

Iako je Dalili namjera bila da se pohvali svojom kućom, ona je izazvala suprotni efekat. Mnogi pratioci prokomentarisali su negativno izgled njenog dvorišta, te ismijali blato, krš, lom, nedovršene cijevi, kablove i ostale nedostatke. Negativni komentari su se samo nizali, piše Srbija danas.

A kako Vama djeluje Dalilin dom, procijenite sami u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh