Film i TV

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA “ZVEZDE GRANDA”?: Neću više da učestvujem!

Pevačica Marija Šerifović ponovo je zaprijetila Saši Popoviću da će napustiti “Zvezde Granda”

Marija Serifovic i Sasa Popović - Novi

Ova se iznervirala što Popović nije reagovao kada je Lucija Lenardić (20) iz Đurđevca dobila panik taster.

– Ja više ne učestvujem. Ti si odsutan, ti si postao sve senilniji, ti ne pratiš šta ti radi žiri, nisi u toku – poludela je Šerifovićeva, na šta je Popović odgovorio jednom anegdotom.

– Došla Mara u žiri 2015. godine i kaže ona meni: „Tu sam samo ovu godinu, ne mogu ja 2016.“, ja kažem okej, ali razmisli. Sledeće godine kaže ona: „Dve godine sam tu, ne mogu više“ i tako redom sve do danas – zasmejao je sve aludirajući na to da su njene pretnje pusta obećanja.

– Ja moram da priznam da su tada „Zvezde Granda“ dobile novu publiku i zaista lepo sarađujemo, i divne stvari su se desile za ove godine, ali ja ću se zasita potruditi da mi ovo bude poslednja godina u „Zvezdama Granda“– rekla je pevačica Saši koji tvrdi da tu rečenicu sluša već osmu godinu zaredom, a zatim se prebacio na Bosanaca za koga ima osećaj da je tu „od prošlog vijeka“, prenosi informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh