Film i TV

NEVIĐENA SCENA U ZADRUZI 6! Miljana legla pored Zole, Bebica se popeo na njih da ih razdvoji!

Miljana Kulić ne može da prestane da misli na Lazara Čolića Zolu i pokušava da je uz njega u svakoj situaciji, a njen dečko Nenad Macanović Bebica se ne odvaja od nje čak ni kada ona legne pored bivšeg.

Miljana, Zola i Bebica - srbija danas

Kulićeva se sada “prilijepila” uz Zolu, a Bebica je pokušao da ih odlijepi, pa je čak i legao na njih, piše Informer.

Miljana i Zola pokušavali su da drijemnu, a kada je Bebica vidio da su se njih dvoje prilijepili jedno uz drugo, on je prišao i pokušao da objasni Miljani da ne može tako.

On je preskakao krevete kako bi došao do njih, a u jednom momentu je totalno izrevoltirao Zolu koji ga je prekorio i na kratko otjerao iz postelje. Međutim, ni to nije pomoglo te se Macanović stvorio tik iznad njihove glave i doslovno zalegao preko njih.

Za to vrijeme i Miljana je bila nervozna jer joj je Bebica kvario užitak, te je počela da viče na njega:

– Skloni se od mene! Bježi tamo! Skloni se! Ajde idi u svoj krevet- vikala je Miljana, ali Bebica nije odustajao i sve vrijeme je ponavljao:

– Zašto praviš budalu od sebe? On pravi budalu od tebe- što je iznerviralo i Zolu, pa ga je istjerao iz kreveta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh