Film i TV

SKOVALI TAJNI PLAN: Aleksandra i Dejan znali da Car ulazi – Dao joj smjernice kako da IGRA RIJALITI?!

Tokom emisije “Gledanje snimaka” ukućanima je pušten klip na kom se vidi kako Jovana Tomić Matora upozorava Aleksandru Nikolić na svoju facu svaki put kada ugleda Filipa Cara.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Aleksandra je priznala da ju je njen već sada bivši dečko, Dejan Dragojević upozoravao na Cara i njeno ponašanje prema njemu. 

– Ovo je bilo na samom početku, kada je Filip ušao, pa je ona negirala. Rekla mi je da je ona Filipa stvarno voljela i da se nisu onakve stvari izdešavale, da bi bili zajedno i da je sve ostalo nedorečeno. Imala je neki osjećaj u bilo kojoj raspravi. Apsolutno je normalno da imaš neku vrstu ojsećaja. Ja mogu da procijenim kada mi neko priča iskreno, a ima i ono kada neko hoće da izvuče šta kaže druga strana – rekla je Matora.

– Aleksandra, mi dolazimo do toga da ti je srce zaigralo čim si ugledala FIlipa Cara – rekao je Milan. 

– Bilo mi je drago što je došao, nisam očekivala da će meni to da se desi. Ja sam rekla to Matoroj, stvarno mi se Filip svideo, imala sam neku emociju. Sve se završilo nedorečeno… Pričala sam sa Dejanom prije ulaska, očekivali smo da će biti ovde Filip – rekla je Aleks.

– Je l’ ti je dao neke smjernice? – pitao je Milan.

– Neću da pričam šta mi je Dejan rekao. Očekivala sam da ćemo Filip i ja biti u ratu. Planirala sam jedno, desilo mi se nešto treće – rekla je Nikolićeva, piše Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh