Film i TV

IMENOVAN NOVI VOĐA: Odmah pokazao zube! Postrojio učesnike i najavio PAKLENU nedelju u “Zadruzi”

Neće im biti lako!

U Belu kuću stiglo je pismo koje je napisala, sada već bivša rijaliti učesnica, Anastasija Bojanić kada je sinoć napustila “Zadrugu”.Dragi zadrugari hvala vam što ste mi otvorili oči. Vođa neće biti Uroš Ćertić jer on ne može biti pravi prijatelj kao potrčko. Vaš novi vođa će biti Zorica Marković, moja druga majka – glasilo je pismo bivše zadrugarke.

Zorica se zahvalila Anastasiji i odmah postrojila zadrugare da srede Belu kuću, čime je najavila paklenu nedelju za učesnike.Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh