Film i TV

“MAJKA ĆE TI ZAVRŠITI U BOLNICI”! MILAN MILOŠEVIĆ DOŽIVIO STRAŠNE PRIJETNJE: Udarili mu na najbliže hitno završio u policiji, ovo su svi detalji!

Voditelj Milan Milošević progovorio je o nasilju koje je doživio na društvenim mrežama.

Poznati voditelj rijaliti šou programa Zadruga Milan Milošević godinama se susreće sa raznoraznim prijetnjama i vrijeđanjima na društvenim mrežama. Javno je govorio o tome i neprijateljima kojih ima na pretek, piše Informer.

Voditelj Milan Milošević progovorio je o nasilju koje je doživeo na društvenim mrežama.

Kako se ti boriš sa nasiljem preko interneta i kroz kakve si situacije prolazio?

– Svašta sam vidio, imao sam situacije da dojave medijima da sam ja u tom i tom hotelu u Dubrovniku, a ja sjedim u Zemunu, kod kuće, mene zovu kolege i pitaju me odakle ja u Dubrovniku. Prijetili su mojoj mami, da će je naći u bolnici, ali ja sam to prevazišao, ne okrećem se za tim – govori Milan i dodaje:

– Prijavi se VTT, to je učinkovito, riješe to vrlo brzo! Ja sam prijavljivao, čak su i privođeni neki, ne znam ko su oni. To su većinom maloljetna lica, čiji roditelji ni ne znaju da oni to rade, da prijete javnim ličnostima.

Da li postoji koleginica sa kojom ne bi voleo da se nađeš na istom mjestu?

– Ne, ne, ja i one koje ne volim, najviše volim da sretnem, da vide moj osmijeh i da se opuste, najviše volim neprijatelje. Volim da im prkosim!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh