Film i TV

NAMJEŠTALJKA ZA DALILU PRVI DAN NA POSLU?! Sačekao je neprijatelj i ponižena natjerana da uradi ovo?!

Ona će biti lice Hajp televizije, te je nedavno potpisala ugovor, a juče je bio njen prvi radni dan.

Dalila Dragojević - pink

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević pauzirala je rijaliti karijeru i prešla u voditeljske vode, što joj je, kako je rekla, bio životni san, piše Srbija danas.

Ona će biti lice Hajp televizije, te je nedavno potpisala ugovor, a juče je bio njen prvi radni dan.

Dalila Dragojević – srbija danas

Ipak, ono šti je morala da uradi prvi dana poslu svakako nije očekivala. Fanovi na društvenim mrežama tvrde da se radi o ponižavanju Dalile ali i testu da li može biti profesionalna ili ne.

Riječ je o najavi koju je Dalila “morala” da okači na svoj instagram, a to je intervju njene dugogodišnje rivalke Aleksandre Subotić koja, ni manje ni više, govori o prevari svog muža sa još jednom Dalilinom rivalkom – Majom Marinković.

Ipak, Dalila se pokazala kao profesionalac te je ovaj posao odradila nepristrasno i bez emocija, pa je na svom nalogu okačila stori i tako najavila Aleksadrin intervju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh