Film i TV

DOBILA NOVAC DA SE VRATI ZOLI! Miljana PRESJEKLA i ostavila dečka – Nemam ljubav prema njemu, IGRALA SAM SE!

Istakla da više nemaju komunikaciju.

Miljana Kulić

Nakon haosa koji je Slađana Lazić napravila tokom podjele budžeta u Bijeloj kući, zbog toga što je ona dobila najmanji, Aleksandar Sauer je 5.000 dinara dodijelio Miljani Kulić.

– Iz jednog velikog poštovanja dajem Miljani veliki budžet. Voleo bih da te upoznam, inteligentna si, pametna, samostalna. Nema šta mama da te sputava. Ne sviđa mi se to šaltanje, ne znam da li se svetiš Zoli. Dajem ti veliki zbog toga što si prošla. Voleo bih da se odlučiš za Zolu, za ljubav. Želim ti da potrošiš ovih 5.000 kvalitetno – rekao je Sauer, a Kulićeva mu je odgovorila…

– Jedan si od kvalitetnijih momaka, imaš kodekse. Nemam ljubav prema Zoli, igrala sam se. Da bi postojala emocija, morale bi dve strane da ih imaju. On se igrao sa mnom. Od sinoć nemamo komunikaciju. Volela bih da se upoznamo bliže. Ne sviđa mi se to što šetaš sa momcima. Pričat ćemo o rijalitiju, pomoći ću ti da ostaneš duže. Hvala – odgovorila je Kulićeva i zagrlila Sauera, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh