Film i TV

ZAVRŠENA OPERACIJA MARIJE KULIĆ! Siniša otkrio u kakvom je stanju i kako je prošao operativni zahvat

Operacija je završena!

Marija Kulic - Informer

Prema nezvaničnim informacijama, Marija Kulić danas je imala zakazanu operaciju u Beogradu, jer su joj ustanovljene promjene na dojci.

Ona se oglasila za jedan portal i potvrdila:

– Imam operaciju u 15h u Beogradu, uočili su mi neku promjenu na dojci. Kažu da je benigno… Oni sve što skinu šalju na histopatologiju, vidjet ćemo – kaže Marija, koja vjeruje da je sve posljedica ogromnog stresa koji je pretrpjela dok joj se kćerka Miljana Kulić ljetos borila za život, nakon operacije želuca.

– Imala je intervenciju, otklonili su joj cistu. Bogu hvala sve je prošlo kako treba, osjeća se pospano od anestezije, radili su joj intervenciju u lokalnoj anesteziji. Operacija je bila u 17h, već je krenula ka kući – rekao je Siniša, dok je na pitanje za Miljanu i Zolu imao da kaže:

– Nemojte se ljutiti, ne bih to da komentarišem, nemam živaca – zaključio je Miljanin otac, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh