Film i TV

OSTALA U ŠOKU: Luna se oglasila nakon OVIH SCENA u Zadruzi – Reagovala i PORODICA Đogani!

Zatečena.

Luna Đogani - novi

Adam Đogani i Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris već su na samom početku “Zadruge 6” stupili u emotivni odnos, koji je propraćen brojnim turbulencijama, raskidima i ponovnim mirenjima.

Cela priča je sinoć, reklo bi se, dobila svoju trešnjicu na torti, jer su golupčići ovonedjeljni potrčci, a kako je prethodna noć u izolaciji ispod pokrivača prošla i više nego uzbudljivo, ne sumnjamo da im je ovaj potez ovonedjeljnog vođe Uroša Ćertića i te kako prijao.

Porodica Đogani nije željela previše da komentariše Adamov postupak, pogotovo njegova sestra Luna.

– Ne želim zaista da komentarišem, pozdrav – bilo je sve što je Luna rekla.

Nakon pobjednice “Zadruge 2”, oglasila se Adamova tetka Nađa, koja je bila dosta riječitija od Đoganijeve.

– Oni su momak i djevojka, ne vidim ništa loše što su bili intimni. Ima i gorih koji su sve to javno radili da se sve vidi, zar ne? Ja kao tetka ne bih previše da pričam o tim stvarima, zaista, malo mi je neprijatno – priča Nađa, pa nastavlja:

– Ja gledam da Adamu bude što bolje, lakše, tako da s kojom god da bude – neka bude, samo da nema vike, tuče, svađe, to nas sve mnogo potresa, tako da gledam da bude što manje stresa za porodicu. Ima stresa kad gledam ovo sa Urošem, ta njihova svađa mi je stresna, a ovo sa Tamarom ne vidim ništa loše, neka se drže zajedno – zaključuje Adamova tetka za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh