Film i TV

ZADRUGAR PREBIO DJEVOJKU: Obezbeđenje ga JEDVA zaustavilo sa FLAŠOM U RUCI – ZABRANILI mu povratak nakon ovog POTEZA?

Jezivo

Bilal Brajlović prepričavao je dogodovštine iz svog života, a u jednom momentu Ana Spasojević je priznala kako još uvek gaji emocije prema njemu. Došla nekakva ku*ava. Ja se ljubim sa jednom dobrom devojkom, ali došla je neka devojka iz Nemačke, ja je nisam uveo ne zna ni otkud tu. Ja dok se ljubim sa ovom gledam u tu i odlučim da se sa njom moram ljubiti. Otišao sam do wc-a i ne sećam se ni šta sam radio. Jedan konobar, menažer i obezbeđenje mi ne daju da se vratim u sobu jer sam tu devojku kao prebio, udario, a znam da nisam. Raspravljam se pijan sa njim, flaša mi u ruci, a znam da nisam – rekao je Bilal.

– Ono na garnituri je istina, onaj deo što si mi rekao da vidiš nešto i to je istina, ako misliš na ono… Nema šta, ne može da prestane da mi se sviđa preko noći – rekla je Ana.

– O kome priča ona, o Marku? – pitala je Kakav Marko, izašao je iz priče pre mesec dana – rekla je Ana.
Je l’ te stid malo ajde? – pitao je Sauer

– Eto sviđa mi se i dalje – rekla je Ana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh