Film i TV

NOVA LJUBAV U ZADRUZI! Po godinama može OTAC da joj bude – Uroš Ćertić će se KONAČNO SMIRITI pored NJE?

Danas, dok su sve zadrugari spavali, nova učesnica Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu Jeleni Golubović. Povjerila joj se ko joj se dopada‚ a Jelena je odmah oplela po njemu.

Uro Ćertić - screenshot

– Otkako sam ušla meni se najviše postavljalo pitanje ko mi se najviše sviđa od zadrugara. Pitali su me po energiji ko mi se sviđa, a ko mi je se.sipilan? Po energiji je Adam, a po se.sipilu Uroš. Čovjek po godinama može otac da mi bude. A u zadnje vrijeme se čudno ponaša prema meni. Danas mi je poklonio upaljač. Poslije toga, poklonio mi je parfem. Ja ne znam šta da mislim o tome – rekla je Ina.

– Da nije ukrao parfem, odakle mu parfem? – upitala je Jelena.

– Nije on meni simpatija, ne želim da se širi ta tema. Nije uradio nešto slično za neku ovdje. Muči me, ne znam na koji način me gleda – rekla je Ina.

– Ja njega nikom ne bi preporučila. Bolje da si dobra sa njim, nego da te maltretira. Malu Valentinu je polio pikavcima – dodala je Jelena.

– Znam da ima običaj da baca stvari, ali meni ništa nije uradio. Al ga ne bi branila sada, nemam mišljenje o njemu. Popričala bih sa njim o tome, ali ne znam kako – rekla je Ina.

– Bolje da ga pitaš, odakle mu otvoren, načet parfem, ili bolje da ne pitaš ništa. Ja ću da ti kažem iskreno, ne bi da te gurnem u vatru. Možeš ako te bude uvrijedio, da mu vratiš pred svima. On je promjenljivog raspoloženja, u njemu je 100 karaktera. Ima šifre. On jako kvarno igra – kazala je Jelena, pa dodala:

– Ako si pametna, čuvat ćeš to kao keca u rukavu. Ako te napadne kaži za parfem. On je tebi dao da bi napravio frku kad mu bude zatrebala.

– Hvala ti na savjetu, al bi opet popričala sa njjim, da znam na čemu smo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh