Film i TV

RIJALITI UČESNICI NE SLUTE ŠTA IM SE SPREMA! Donijeta odluka koja će ih totalno POREMETITI, pravo iznenađenje!

Stanari Bijele kuće uživaju u nedjeljnim aktivnostima, iščekujući nedjelju, kada će “Zadrugu” napustiti neko od ovonedjeljnih potrčaka ili zadrugar kojeg publika bude nominovala.

Zadruga - screenshot

Ono što niko ne sluti je da će neko od njih napustiti rijaliti mnogo prije.

Naime, Veliki šef je za sutra uveče zakazao prvo vanredno izbacivanje iz “Zadruge” u ovoj sezoni, što zadrugarima za sada nije ni na kraj pameti, a nema sumnje da će ostati bez teksta kada budu saznali za ovu odluku.

Za sada nije poznato da li će imanje u Šimanovcima napustiti jedan ili više takmičara, a sve to biće poznato sutra uveče, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh