Film i TV

IMA MRAČNU PROŠLOST I OŠTAR JEZIK! Ovo je zadrugar koji je PRVI DISKVALIFIKOVAN iz rijalitija!

Hitna odluka Velikog šefa!

Zadruga - Srbija danas

Veliki šef poslao je danas važno pismo na adresu Bijele kuće. Obavijestio je zadrugare da je Branko Gerov diskvalifikovan iz rijalitija.

– Zadrugari, Veliki šef vas obaviještava da je Branko Gerov kažnjen, zbog samoinicijativnog napuštanja “Zadruge”, on će morati da plati odštetu zbog ovog postupka – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Pred njegov ulazak u rijaliti, ekipa portala Srbija Danas razgovarala je sa Brankom, a on nam je otkrio mračne tajne iz svoje prošlosti. Radio je kao obezbjeđenje za jednog bogatog muškarca u inostranstvu, a zatim je završio u ljubavnoj aferi sa njegovom suprugom. Naglasio je da je njegov šef milioner.

Nije štedio riječi ni kad su u pitanju zadrugari i njihova higijena. Branko je bivše rijaliti učesnike opisao kao aljkave i istakao da se nada da će higijena biti na nivou kada on uđe u rijaliti. Georv je udario i na poznate zadrugare, Maju Marinković i Filipa Cara.

– Šta reći o liku koji maltretira žene – rekao je o Caru, pa dodao:

– A ni o Maji nemam lijepo mišljenje. Bolje da kupim auto nego da nju vodim na plastične operacije – rekao je.

Šta nam je još Branko rekao pred ulazak u Zadrugu saznajte u video prilogu u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh