Film i TV

(VIDEO) MIKI BRUTALNO PRETUKAO LEPOG MIĆU: Obezbjeđenje kasnilo, a Pržulj ostao nepomičan na podu

Ovo je jedini slučaj da je Mića dobio po “tamburi!”

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

I u ovoj šestoj sezoni rijalitija Zadruga imamo učesnike koji su tu od samog početka. Jedan od njih je i Lepi Mića. Gledajući Miću u današnjem sukobu sa Miljanom Vračevićem kome je uputio svoje dobro poznate psovke, palo nam je na pamet da razmislimo da li je ovaj prgavi prekaljeni rijaliti lisac ikada došao u situaciju da dobije “po glavi”.I setili smo se jedne čuvene tuče, kada je Lepi Mića, boga mi, dobro dobio po tamburi i to ni manje ni više nego od glavnog rijaliti tabadžije Mikija Đuričića.

Miki i Lepi Mića su ušli su sukob u prvoj sezoni, a taj sukob je rezultirao ozbiljnim batinama koje je Mića dobrio. Čini se, da je to jedini put da je neko uspeo da uđr u žestok fizički obračun sa njim, jer je svaka drama koju je Mića imao bila verbalna, a opet prilično gadna.Đuričiću i danas pominju ovaj sukob, a Lepi Mića često kaže da oni zbog tog incidenta dugo nisu razgovarali, međutim sada gledaoci imaju priliku da ih gledaju u poslednjoj sezoni, a kakav im je odnos, mogu da procene i sami.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh