Film i TV

BRUTALNE UVREDE! JELENA NAJAVILA TUŽBU: Ćertić i Golubovićeva ponovo na RATNOJ NOZI! Pljušte psovke

Jelena Golubović je nakon emisije “Pitanja novinara” prišla Urošu Ćertiću, kako bi ga upitala da li njihov dogovor da se ne svađaju i ne vrijeđaju više ne važi.

Jelena i Uroš - srbijadanas

Poručila mu je da ako ga još jednom bude prekršio, biće primorana da ga tuži. Zbog ovoga je došlo do novog okršaja, piše Srbija danas.

– Ja te neću tužiti ako me ne budeš polivao i vrijeđao – zapretila je Jelena.

– Ja znam šta ti radiš po rijalitijima, tužiš po dvije, tri osobe – dodao je Uroš.

– To tuži tužilac – odgovorila je Golubovićeva.

– Drugarski te upozoravam da nema šanse da ti to prođe – nastavio je Ćertić.

– Ja ti samo kažem da ne znam šta će moja majka da radi, vrijeđao si i njenu majku – rekla je Jelena.

– Pokušajte – odbrusio je Uroš.

– Ja ti samo kažem, ako se budeš držao dogovora, neću te tužiti, ako ne, nisam sigurna da te majka neće tužiti – govorila je Golubovićeva.

– Ne može da tuži, nisam pomenuo ime. J**em ti mrtvu babu u usta smrdljivu. Vidjet ćemo se napolju, ako treba, tamo gdje ti voliš da naplaćuješ. J**em ti babu raspalu – nastavio je on.

– To je taj džentlmen iz kruga dvojke. Ruka i riječ koju si dao ne znači ništa, to govori o tebi – poručila je Jelena.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh