Film i TV

HITNA DISKVALIFIKACIJA – JELENA GOLUBOVIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM! Sravnila je sa zemljom, GUŠILA JE – najbrutalnija TUČA

Ščepala je za vrat i oborila, obezbeđenje nije moglo da ih razdvoji

Šesta sezona “Zadruge” počela je 9. septembra, kada se na imanje uselilo 58 zadrugara.

Pravo iznenađenje usledilo je kada je na kraju ušla i velika rijaliti zvezda Jelena Golubović.Jelena je poznata po tome što nema dlake na jeziku i često ulazi u konflikte. Tako je već sada počela da se svađa sa kaskaderom Urošem Ćertićem.

Do fizičkog obračuna nisu došli iako su bili na pragu toga, ali je u pređašnjim sezonama Golubovićeva imala žestoke, krvave obračune.

Najbrutalnije tuča u “Zadruzi” bila je sa Anđelom Vešticom, nakon koje je Jelena bila hitno odvežena na Urgentni.Anđela se prvo Jeleni unosila u facu, a u jednom momentu je zgrabila Golubovićevu za vrat i počela da joj preti.Veštica se tu nije zaustavila, već je Jelenu uhvatila za kosu, bacila je na pod ipočela da je čupa, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako bi ih razdovijili.

Nakon žestokog sukoba, oglasio se Veliki šef i obavestio zadrugare da je Anđela diskvalifikovana, a kada se Jelena vratila iz bolnice, saopštila je zadrugarima.

– Rekli su mi u Urgentnom da ću dobiti 10.000 evra odštetu. Anđela ima da mi plati – rekla je ona.

Jelena GolubovićFoto: Youtube printscreen/Zadruga official
To je samo jedna od tuča u kojima je Jelena Golubović učestvovala, mi smo izdvoji top 5 njenih sukoba, što možete pogledati u videu ispod,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh