Film i TV

”PAO JE I POLOMIO KLJUČNU KOST”, Kristijan progovorio o sinu nakon TRAUME

Zadrugari Danijel Denić, Ivan Nešković i Emil Kamenov stali su ispred šanka naspram Kristijana Golubovića i pomno slušali njegovu priču o sinu i nesreći na motoru koju je doživio.

Kristijan Golubović - Novi.ba

Prvi sin sa prvom ženom, Lazar sada ima 27 godina, tada sam robijao 105 godina. Završio je školu i volio basket. Povukao je lošu sreću na mene. Kupim mu skuter. Rekla mi je pokojna majka, ne daj mu motor, povrijedit će se, igra košarku. Ja pričam sa mojim drugom, glavnim za transfere. Kaže mi, on ima mekanu ruku. U to vrijeme je bio Bogdanović najbolji. On je bio za malo bolji od njega. Padne te noći i slomi ključnu kost. Devet mjeseci se oporavljao a ovaj prođe – objasnio je Golubović, piše Pink.

Detaljnije pogledajte u videu OVDJE:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh