Film i TV

“NISAM IZ KORISTI UŠAO U VEZU SA NJOM!” – Anđelo progovorio o RASKIDU sa Sandrom – bacio sve karte na sto!

Ivana Šopić u emisiji “Narod pita” ugostila je Anđela Rankovića i Jovanu Tomić Matoru. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

Anđelo i Sandra - Novi

– Imam pitanje za Anđela, da li si saglasan sa tim da ste Sandra i ti dva različita svijeta? – upitala je gledateljka

– Pa, mislim da postoje dva različita svijeta. Ne mogu da kažem ništa osim toga. Ne mogu da se pravdam i govorim zbog čega je tako – kazao je Anđelo.

– Ja isto mislim, samo mi nije jasno zašto si bio sa njom, ako si to znao od samog početka? – upitala je gledateljka

– Jesmo različiti, nismo totalno. Ona i ja smo imali dosta tema o kojima smo mogli da govorimo. To su razlozi zbog kojih mi se dopala, nismo raskinuli jer smo dva različita svijeta. Ja nisam iz koristi ušao u vezu sa njom. Ona i ja smo došli do neke tačke gdje smo vidjeli da ćemo ući u vezu, ili ćemo prekinuti naše prijateljstvo. Sada bih, sa ove tačke gledišta uradio obratno. Izgubio sam je kao drugaricu – rekao je Anđelo, piše Srbija danas.

– Najgora stvar je kada te neko ishvali da si dobra osoba i kaže ali, to ali najviše boli. Uvrijedi jako tako nešto – rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh