Film i TV

Angelina Jolie dobila tužbu protiv Brada Pitta zbog prodaje udjela u francuskoj vinariji

Angelina Jolie dobila je tužbu protiv bivšeg supruga Brada Pitta zbog prodaje udjela u francuskoj vinariji Chateau Miraval.

Angelina Jolie - Faktor.ba

Podsjećamo, njih dvoje su preuzeli vlasništvo nad spomenutom kompanijom 2008. godine, kada su se uselili na imanje koje se nalazi u blizini spomenute vinarije.

Međutim, Angelina je prodala svoj udio ruskoj kompaniji Stoli, odnosno Stolichnaya, zbog čega je Pitt tužio. Njen pravni tim je tokom posljednjeg suđenja tražio dokumente koji pripadaju Bradu, njegovom poslovnom menadžeru i njegovoj kompaniji Mondo Bongo.

Bradov tim je učinio sve kako bi sud odbio ovaj zahtjev. Međutim, sud u Los Angelesu je naveo da Brad i njegovi saradnici moraju predati sve papire. Tako je glumica dobila ovu pravnu bitku.

Neimenovani izvor je za Page Six kazao da je Brad i dalje bijesan zbog razvoda te da joj se tužbom pokušao osvetiti. prneosi Klix

“Svaki normalan čovjek bio bi sretan što sarađuje sa svjetski poznatom kompanijom kao što je Stoli jer ona ima vrhunski marketing i distribuciju. Tužno je što je Brad toliko osvetoljubiv pa nije svjestan ove činjenice”, naveo je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh