Film i TV

FILIP CAR STIGAO KUĆI, PA POKAZAO LUKSUZNI DOM NA OBALI MORA! Svi su mislili da živi na selu, a on u vili iz snova!

Filip Car napokon je kod kuće, a dok su se mnogi šalili s njim na konto njegove kuće u Crkvenici misleći da je zadrugar iz nekog sela U Hrvatskoj, on je sad apokazao luksuzni dom iz kog se direktno može vidjeti Jadransko more.

Filip Car - screenshot

Filip Car objavio je snimak iz svoje kuće u kojoj se mogu vidjeti igračke i sve za bebu, te je očigledno da Car živi sa sestrom koja ima malo dijete, piše Informer.

Iako nije snimio mamu i sestru o kojima redovno govori, Car je pokazao skupocijenu kuhinju, dnevni boravak i veliku terasu s koje se vidi more:

– Da li sanjam il’ sam tu?- napisao je Car na objavi dok je snimao stan.

Filip je sa drugom, rijaliti igračem Stefanopm Šebezom otputovao u Crkvenicu, a prije toga potvrdio je da je raskinuo s Dalilom. On je, navodno, odluku o raskidu donio jer se članovi njegove porodice nisu slagali s tom vezom:

– Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji vidjeli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u “Zadruzi”… Ja nakon mnogih savetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uverio da sam bio u pravu. Donio sam odluku da definitivno okončam taj odnos – rekao je Filip Car nedavno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh