Film i TV

DALILA ODMAH ODGOVORILA NA PORUKU ANE NIKOLIĆ: “Toga sam se najviše plašila…”

Pjevačica Ana Nikolić poslala je poruku podrške Dalili Dragojević, a sada je Dalila odgovorila pjevačici:

Dalila Dragojević - Screenshot

– Zahvaljujem se Ani što mi je pružila podršku i razumjela me. A što se tiče toga gdje sam pronalazila snagu, pa iskreno, uvijek sam davala sve od sebe da se izvučem iz situacije. Jer hvatala sam sebe u momentima da me hvata depresija. Ali onda vidim druge ljude da se spremaju za emisiju i da nikog i ne interesuje što ja ležim tu – rekla je ona, piše Novi.

Onda kažem sebi “Zašto da ležim tu? Treba da se izdignem jer od tih ljudi, kad izađem napolje, skoro niko neće biti tu. I tako sam sama sebi davala snagu da budem bolje. Ali ta neka moja borba i sve, skupljala sam sve u sebi i činilo mi se da se nikad neće završiti. A što se tiče toga da li će me stići sve, zato se i trudim da ne budem sama nikad. Da se krećem i ne budem sama bez drugarice, bez druga, mislim da bi me tada stiglo sve. Toga sam se najviše plašila. Hvala na podršci, mnogo mi znači – završila je Dalila za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh